Fotopagina Mauritskids

Hallo!
Heb jij een leuke foto van je buurmeisje, van je beste vriend, van die jongen aan de overkant, van je grote zus, je kleine broertje, van degene die naast je zit in de klas, degene waar je mee voetbalt, waar je mee in het hockey-elftal zit of van jezelf? Stuur die foto dan als attachment per email naar mauritsstraat@wxs.nl en hij komt op deze fotopagina. Doe er wel een berichtje bij waarin staat wie je bent, wie er op de foto staat en waarom je die foto hebt uitgekozen.

Examenkids & aanhang
eigenlijk volwassenen dus...Dinsdag 27 mei 2003. Harris is klaar met zijn eindexamen! Vandaag als laatste vak wiskunde gehad. Of hij het gehaald heeft is afwachten, maar hij is wel zeer opgelucht. Nou, je weet het, een eindexamenperiode kan niet zonder bier. Grolsch is favoriet.Ward, Tom, Harris, Willemijn, Luuk, Lisa en Sjors. Er zitten toch ook flesjes Heineken tussen zien we. De redactie kan beslist zeggen dat ze trots is op deze echte Mauritskids. Hoewel, er zit een Frisokid tussen: Lisa, met dat STAFF T-shirt. Wel vet cool die oorbellen. Ook op haar zijn we trots. Mauritsstraat en Frisostraat kruisen elkaar per slot van rekening. Het zelfde geldt voor Tom (de Bob) uit de Dillenburgstraat. Tom drinkt geen bier. Hij wil in topconditie blijven. In orde Bob!

Nog effe een biertje erbij. De avond begint nu al geweldig!!Even poseren met krat, flessen en voetbal.Een laatste smile en dan gaan we verder met genieten van heerlijk niet meer naar school hoeven, hoewel dat voor de meeste op de foto toch nog effe wachten is... Maar ook die genieten mee met de echte eindexamenkids van 2003. Die Luuk deed vorig jaar al eindexamen. Hij heeft het afgelopen jaar in Spanje gewoond en gestudeerd. Bepaald geen kid meer dus.
Langzaam komen ze in de feeststemming. Met het vallen van de avond worden de stemmen wat luider. Er klinkt een knallende boer door de Mauritsstraat. Er begint er zelfs een te zingen. In orde kids! Have fun!

Verzamelkids 2
Kent je ze nog? De verzamelkids uit de Mauritsstraat? Jullie kids-redactie schreef er niet zolang geleden nog over. Wat verder naar onderen op deze pagina. Nou, ze liepen dit weekend weer door hun straat. De redactie heeft een grote zwak voor ze en kon het niet laten nog eens met ze te praten. Ze hebben het ditmaal namelijk helemaal slim aangepakt.


Kijk eens achter ze. Wat een prachtige straat!

Papa heeft zaterdag net zijn wijnkelder aangevuld met Bordeaux. Dat is rode wijn uit Frankrijk. Nu bleef er dus een mooie wijnkist over en daar kunnen een hoop prachtige straatvondsten in.


Daan is zo groot dat hij voor de foto even moest zakken.

Jammergenoeg lag er dit weekend niet zoveel leuk spul in de straat. Dat komt, denken we, omdat het de laatste tijd nogal geregend heeft. Minder mensen op straat geeft nou eenmaal minder weggegooide verzamelspullen.

Kijk, er zit best wel al wat in, maar je ziet het, er kan nog veel meer bij. Een leuke hobby jongens! Wel straks handen wassen en niet blazen op die zwarte ballon die daar achter dat belleblaaspotje ligt.

Pieter, the man from Maustreet


Dit is Pieter, the man. De meeste Mauritsstraatbewoners kennen hem wel. Zo niet dan herkennen ze hem wel. Pieter is namelijk gewoon erg cool. Je hebt vast wel ergens anders op deze website gelezen en gezien hoe hij, samen met zijn broer, met echte dolfijnen door het water heeft gescheurd. Dat was op Curacao. Bepaald niet om de hoek. Ken je hem echt nog niet? Kijk dan maar eens goed rond. Dan zie je hem vast wel een keer voetballen in de Mauritsstraat.

Daan, Kirsten, Cas & Ivo
verzamelen dingen uit de Mauritsstraat

Mei 2003

Hallo, hallo! Wij zijn Daan, Kirsten, Cas en Ivo (Op de achtergrond Emma). Wij zijn dus toevallig echte Mauritskids. We zijn nergens bang voor, we houden erg veel van dieren en het leukste is, we verzamelen allemaal dingen die we in de Mauritsstraat zomaar op de grond of ergens in een tuintje vinden. Dat is best handig, want wij vinden die spulletjes hartstikke leuk en het ruimt meteen ook een beetje op. Kijk, op de foto hier onder zie je wat we vandaag (zaterdag) daarnet eventjes al weer gevonden hebben. Je ziet, er zit vanalles tussen, ook geld. Twee Eurocent lijkt ons toch een goed begin. Vind je niet?!Verder kunnen we natuurlijk ook allemaal erg goed streng en boos kijken. Dat zie je zeker wel hieronder.Daarna moeten we ons natuurlijk toch wel weer even rotlachen.Vooral Daan en Kirsten lachen zich helemaal een kriek...
Kunnen jullie nou zien wie er uit hetzelfde gezin komen?


Echte Mauritskids in 1999


Maukids + aanhang 1999