Na een werkweek binnen zin in werk in de buitenlucht?
Snoeihout slepen in Park Bloeyendael

Park Bloeyendael is een mooi stukje natuur in de buurt waar het aangenaam wandelen is. Om het park zo mooi te houden moet er wel geregeld onderhoud worden gepleegd. Dit doet de Stichting Bloeyendael in samenwerking met de gemeente en met de hulp van veel vrijwilligers.

De gemeente zal binnenkort in Park Bloeyendael gaan snoeien conform het beheerplan voor het park. Met menskracht gaan we dan de takken zoveel mogelijk op rillen in het bos leggen. Een deel wordt verwerkt in een versnipperaar. De grote stukken hout kunnen door de deelnemers die graag openhaardhout willen aan het einde van de werkzaamheden worden meegenomen.

We willen bij deze de mensen van Mauritsstraat en omgeving ook vragen om ons te helpen bij dit werk. Zelfs als u maar voor een gedeelte van de geplande tijd op een bepaalde dag beschikbaar bent kunt u gerust komen, elke hulp is welkom.

In de ochtend is er altijd een koffie-/theepauze en tussen de middag altijd een gezamenlijke broodlunch, met een kop soep.
Als u van plan zou zijn om mee te lunchen is het prettig als wij weten dat u komt. In dat geval vragen wij u vriendelijk u aan te melden:

Geeft u a.u.b. duidelijk aan op welke datum / data u wilt komen.

Graag tot ziens op 4 februari en / of 11 februari en alvast bedankt voor uw reactie!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van de Stichting Bloeyendael,

Nora de Groen - secretaris

Foto's: Laurens van Leeuwen