Het Maurits Ensemble:

Edith Wijnen, viool
Nynke Lambooy, viool
Dieuke van der Wielen, altviool
Arjen Vredenberg, cello
Jan Jongbloed, piano

Maurits Enemble speelt de sterren van de hemel

Het Maurits Enemble oefent eens per week in de Mauritsstraat bij Arjen thuis. Er wordt dus serieus gemusiceerd op nr. 58. Af en toe vinden ze het leuk om op te treden.
Zo ook op vrijdagavond 21 juni 2002. Lees hier meer over het succesvolle concert dat zij toen in de Mauritsstraat gaven.

Een bericht van het Ensemble voor de straat

Beste mensen van de Mauritsstraat, hier spreekt de 1e violiste van het Maurits Ensemble dat op 21 juni in de Mauritsstraat een midzomeravondconcert gaf. Ik denk dat ik namens alle musici spreek als ik zeg dat het heerlijk was om voor jullie te spelen, we genoten hebben van de sfeer, het hartelijke publiek en... dat we graag nog eens terug komen! Wanneer u in augustus 's avonds eens door uw straat wandelt en u hoort zo rond kwart voor 8 het stemmen van violen, alt en cello, jawel... dan zijn wij weer aan het repeteren op nummer 58. Het Maurits Ensemble heeft de ambitie om in het komende seizoen meer en meer van zich te laten horen in kleine zaaltjes, idyllische kerkjes, ruime doch charmante huiskamers en andere bijzondere locaties in Nederland en daarbuiten. En om maar dicht bij huis te beginnen: wie oh wie stelt zijn/haar huis beschikbaar voor een Midwinterconcert in de Mauritsstraat??? Veel muzikale groeten en een zonnige zomer gewenst!


Edith

 

 

P.S. Wist u...
dat wij ook 'in te huren' zijn?

Weleens gedacht aan een (lunchpauze)concert bij uw bedrijf of een concert op verzoek bij bijzondere gelegenheden?

E-mail: edith@speeltviool.nl