Hier kunnen al uw boodschappen terecht
Wanneer u een kaartje voor de schouwburg over heeft, een kamer te huur, een oppas zoekt, pianoles wil, acuut een tennispartner zoekt, iets wilt (ver-) kopen, als u een afspraak wilt maken in cafe Jan Primus of op zoek bent naar een klassieke tuinman, een zachte hondenuitlaatster, een fris schoonmaakteam of naar een timmerman, wanneer u wilt Risken of Katannen met nog onbekende strijders... Het mag allemaal. en wij zorgen dat uw boodschap er zo snel mogelijk bijstaat.

Kamer gezocht
Wij, Belinda van Buiten en Antoni Folkers van Mauritsstraat 9, zijn op zoek naar een kamer voor een in Utrecht studerende dochter van goede vrienden van ons. Wie heeft ruimte in de aanbieding of een gouden tip?
Wij zijn bereikbaar via acvanbuiten@fbwarchitecten.nl.

Vooroorlogse wastafelelementen gratis af te halen.


Voor niets af te halen:
'antieke' wastafelonderdelen passend bij huizen Utrecht Oost. Geslepen spiegel, marmeren achterblad met sierlijke roestvrije bekerhouders en draagbeugels voor marmeren schap. Marmeren schap met fraaie metalen opklapbare sierrand.Geëmailleerde wastafelbeugels.

tel: 06-20418987

Vijf kilo duplo en 35 boekjes
Ik heb duplo te koop, ongeveer 5 kilo in een bak(50x40x40), blokken, onderplaten, dieren, bloemen, poppetjes enz. Minimaal €25,00. Daarnaast 35 lees- en kijkboekjes van 1-5 jaar. Prijs vanaf €0,50- €3.00 Joke Wielemaker. Tel. 06-14315785

Spullen delen
www.spullendelen.nl is een site die faciliteert dat je dingen kunt lenen van elkaar. Hierdoor hoef je niet allerlei spullen aan te schaffen die je soms maar gebruikt.
Alfred Boom (Dillenburgstraat 15) en Aqualine Schulte (Dillenburgstraat 17) hebben ons al ingeschreven en direct ook vrienden geworden. Wie volgt?

Betrouwbare hulp
Wij (Riekje en Jos) wonen sinds kort op de Mauritsstraat 104  en zijn op zoek naar een betrouwbare hulp die helpt met schoonmaken en strijken. Als jullie iemand weten die er nog een huis bij kan doen dan willen we graag in contact komen. Je kunt bellen op 0654792598. Alvast bedankt!
Jos Zandhuis.

Poppenhuis in de kelder

Even voorstellen, wij (Jos en Riekje) zijn de nieuwe bewoners van mauritsstraat 104. We zijn er per mei komen wonen en zitten nu in een verbouwing van de keuken en woonkamer. In de kelder staat het poppenhuis van de mauritsstraat. Wie o wie komt 'm halen. Wij hebben geen kinderen en ik heb begrepen van de vorige bewoners dat deze poppenkast rondcirculeert in de straat. Er zit wel een klein beetje stof op... Met vriendelijke groeten, Riekje Bruins

Vuurdoorn af te halen
Vanwege tuinverbouwing hebben we een vuurdoorn over. De plant is smal (1/2 meter breed) gesnoeid op één rechte stam, 3 meter hoog. Informatie bij Alfred Boom en Riena Tienkamp, Dillenburgstraat 15, tel. 2516851.

Giulia past op
Hallo! Ik ben Giulia van Reijen en ik ben 15 jaar. Ik zou graag willen oppassen in de buurt. Ik vind het heel leuk om met kleine kinderen om te gaan en ik heb dat altijd al leuk gevonden.  Dus als u kinderen heeft en een oppas nodig heeft kunt u contact met mij opnemen. Ik zou het leuk vinden om dan kennis met u en uw kinderen te maken als ik u nog niet ken. U kunt mij bellen op 030-2581069. Groetjes, Giulia.

Fahimi Oskam voor een brandschoon huis
Onze (grondige!) huishoudelijke hulp heeft nog ruimte voor enkele huizen in Oost Utrecht. Wij bevelen haar graag aan. Ze heet Fahimi Oskam en is te bereiken onder 06-112 405 71 of 030-296 09 57. Frieke Kuper en Ton Rennen (M109)

Kom bij ons gezellige vrouwenkoor Cantate Kantina

Uitgebreid repertoire: klassiek, modern, Nederlandstalig, Volksmuziek uit oa. Oost-Europese landen en andere wereldmuziek. Vakbekwame dirigent. Optredens voor publiek. Workshops en andere bijeenkomsten. Repetities elke woensdag van 20.15 – 22.15 uur in het centrum van Utrecht.
Wij zoeken stemmen voor alle partijen.
Noten kunnen lezen is niet noodzakelijk.
Meer weten? Bel dan met:
Annelies (606 66 08) of Mieke (273 20 13)

07.07.2009
Regenbroek
Na het fantastische, zonnige straatfeest is het weer gaan regenen en mis ik mijn zwarte regenbroek. Alweer enkele maanden gelden heb ik hem waarschijnlijk in een zwarte plastic tas aan het hek laten hangen. Heeft iemand hem gevonden missschien????
Jet Derks, Mauritsstraat 47

17.06.2009
Tweepersoonsmatras en verrijdbaar kledingrek gratis af te halen
We hebben een goed tweepersoonsmatras over en een verrijdbaar kledingrek. Gratis op te halen. Mstraat 58.
T 030-2521644, Janie van Dijk

19.05.2009
Zilveren armband verloren
Ik heb 3 mei een zilveren armband verloren. Het is een schakelarmband met lange horizontale schakels. Afwisselend twee en drie schakels naast elkaar. Het zou kunnen dat ik hem in de buurt van mijn huis heb verloren. Misschien heeft iemand het gevonden.
Digna Weiss, Mauritsstraat 33

19.05.2009
Trap ALS de wereld uit!
Dag Mauritsstraat,
Graag willen wij jullie uitnodigen om mee te fietsen op zaterdag 20 juni a.s. Het is een fietsevenement onder de naam 'Trap ALS de wereld uit!', dat we organiseren met een aantal vrijwilligers. We doen dit om twee redenen:
- in de eerste plaats om de ziekte ALS meer bekendheid te geven. In mijn directe omgeving maak ik mee wat een nare ziekte dit is, en welke invloed dat heeft op zowel de persoon met de ziekte zelf, als ook op de omgeving.
- deze ziekte is betrekkelijk zeldzaam, voor onderzoek naar oorzaak en behandeling is geld nodig uit particuliere fondsen. Met het evenement willen we geld inzamelen voor de Stichting ALS. Dr. Leonard van den Berg, neuroloog in het UMC doet onderzoek op dit gebied; hij zal op deze middag aanwezig zijn. Aan het eind van de dag hopen we hem een symbolische cheque met een mooi bedrag te kunnen overhandigen.
De Stichting ALS besteed jaarlijks rond Wereld ALS dag (21 juni) op allerlei manieren aandacht aan ALS, en ondersteunt vrijwilligersgroepen bij het organiseren van een fietsevenement. We hebben een mooie fietstocht bedacht langs de forten van de Hollandse Waterlinie die rond de stad te vinden zijn. Er is een tocht van 30 km en één van 10 km, ze zijn allebei leuk. Wijkorkest de Noordooster zal de start van de beide tochten muzikaal begeleiden! Meer informatie over de tocht vind je op http://www.stichting-als.nl/acties/trap-als-de-wereld-uit/trap-utrecht-2009/ Op deze site kun je je aanmelden.

14.04.2009
Honden uitlaten en trucjes leren
Ik ben Anouk van Luijk en ik laat honden uit voor 1 euro per keer.
Daarnaast leer ik honden ook trucjes in mijn vrije tijd.
Ik woon op Koningslaan 15 en ik ben bereikbaar na 15:00 uur op mijn mobiel: 06-16645273.
Groetjes Anouk

14.04.2009
Appartement te huur gezocht
Wij (Birgit en Marlies) zijn al jaren vriendinnen van respectievelijk 25 en 24 jaar oud. Na allebei al ruim 5 jaar in Utrecht op kamers te hebben gezeten, zijn wij nu toe aan een plekje voor onszelf. We zijn allebei betrouwbare huursters en houden daarbij het huis goed schoon. We passen ons makkelijk aan in een nieuwe omgeving met nieuwe buren, en zijn geen types die veel overlast veroorzaken. Marlies heeft de Pabo opleiding afgerond en werkt nu als leerkracht op een basisschool in Utrecht. Birgit is druk bezig met coschappen lopen in verschillende ziekenhuizen in Nederland. Wij zijn op zoek naar een woning met minimaal 3 kamers (2 slaapkamers en een woonkamer) in/nabij het centrum van Utrecht. Een plek waar we los van elkaar een eigen kamer hebben, en samen een woonkamer/keuken/badkamer delen.
Voor een reactie kunt u mailen naar marliesmuizebelt@hotmail.com
Met vriendelijke groeten,
Birgit en Marlies

15.03.2009
Kinderzitje(voor aan het stuur) en regenscherm gevonden
Beste mensen,
Bij mij lag voor op de stoep een kinderzitje(voor aan het stuur) en een regenscherm. Waarschijnlijk is er een fiets gestolen en hebben ze dit er af gehaald. Wie mist er een fiets en deze spullen?
Graag reaktie naar jokewielemaker@hotmail.com of 06-14315785

05.02.2009
Sinds ongeveer half januari 2009 hebben wij last van water in de kelder.
We vermoeden dat het grondwater is.
Wie heeft hier ook ervaring mee? Is het grondwaterpeil soms gestegen?
Voor ervaringen en oplossingen krijgen wij graag reacties via dit e-mailadres.

Vriendelijke groet, Marian van der Dorst

Computerproblemen ook in 2009?

Hallo, ik ben Arnold Snoeks, van Mauritsstraat 79. Heeft u problemen met uw computer dan los ik die graag voor u op. Bel 06 54684446 en ik kom bij u langs. € 15,- per uur.
info@pc-snoeks.nl, www.pc-snoeks.nl
No Cure No Pay

Boeken te koop
Wie heeft er belangstelling voor boeken van Nicci French. De nieuwste:"Wat te doen als iemand sterft" met harde kaft is te koop voor 10 euro, hij ziet er nog heel nieuw uit. De andere met slappe kaft voor 6 euro per boek.

Studio/appartement te huur gezocht
Mijn vriendin en ik zoeken woonruimte in de buurt. Weet of heeft u een studio/appartement te huur dan horen wij dat graag (zgn bemiddelaars hoeven niet te reageren). Ook ruimtes die nog opgeknapt moeten worden hebben onze interesse. We zoeken iets voor langere tijd met balkon of tuin. We wonen al in de buurt maar moeten daar op de langere termijn uit. Mvg, Yorrick de Nooijer.

Rustige studente zoekt woonruimte
Mijn naam is Joosje, en ik zoek vanwege mijn studie per 1 september woonruimte in utrecht. Ik ben net klaar met mijn studie biologie in Amsterdam, en begin volgend semester met een geneeskunde-opleiding in het UMC Utrecht. De mauritsstraat lijkt me een erg gezellige buurt om in te wonen, en ligt dichtbij het ziekenhuis. Ook vind ik het leuk dat de bewoners erg betrokken zijn, en ik ben ook niet beroerd om daar een steentje aan bij te dragen (oppassen, bijles, verpleging, etc.). Weet/Heeft u nog woonruimte, en zoekt u een betrouwbare, nette huurster,
Alle tips zijn welkom!

Helaas gaan wij de Mauritsstraat verlaten
Na zes jaar heerlijk gewoond te hebben in ons appartement is het tijd voor wat nieuws! Mauritsstraat 72-B staat sinds vorige week te koop. Er zijn al kijkers geweest en komende maandag 2 en dinsdag 3 juni staan weer kijkers op de planning. Dus als je interesse hebt, wees er dan snel bij. Ons appartement is een van de drie stadspaleisjes, in het tweede gedeelte van de Mauritsstraat. Met ruim 30 vierkante meter dakterras en prachtig uitzicht over de tuinen is het een heerlijk plekje om te wonen. Het appartement is zeer praktisch ingedeeld en van alle (luxe) gemakken voorzien.
Voor meer informatie verwijzen we naar:
http://www.funda.nl/WoningAanbod/Koop/Detail/Default.aspx?id=c14032df-30b5-4d4c-bd5e-8532eff659b2&objecttype=DetailKoopObject&hbx=1
of je kunt kijken op de website van Waltmann Makelaars!
Succes,
Vriendelijke groeten van Martijn Blok en Mandy Meijer

Rust, ontspanning en nieuwe energie
Mijn naam is Nelleke de Rooij en ben 2e-jaars student van de 3-jarige opleiding Rebalancing. Rebalancing is een methode om mensen te helpen meer in hun lichaam te komen en te voelen. Met voelen ben je dichter bij jezelf dan met denken.
Een onderdeel van deze opleiding is lichaamswerk: mensen met bewustzijn en respect aan te raken en uit te nodigen zichzelf meer te ervaren. Dit geeft vaak ook rust, ontspanning en nieuwe energie.
Om gedurende de opleiding meer ervaring op te doen en het meer in mijn vingers te krijgen, geef ik lichaamsmassages van 1 uur op maandagmiddag.
Lokatie: Praktijk voor Oefentherapie Cesar en Haptonomie, Mauritsstraat 23 te Utrecht.
Kosten: 25 euro.
Voor meer informatie: tel. 06-20346061
(geen erotische handelingen in welke vorm dan ook)

Gezocht oppas voor 2 jonge kinderen
Helaas is onze oppas aan huis gestopt vanwege een blessure aan haar arm. Daarom zijn we nu weer op zoek naar een nieuwe oppas voor 3 dagen in de week (8:00-18:00) voor onze zoon David van bijna 3 jaar en onze baby die in april 2008 geboren wordt. We zoeken iemand die lief is, maar ook consequent en duidelijk. Als u iemand weet die interesse heeft, dan horen wij dit graag. Ludger en Aqualine, Dillenburgstraat 17, T 030-27 10 01

OPPAS voor golden MAX
Wie wil er af en toe een dag of héél af en toe een paar dagen voor onze Golden Retriever Max zorgen?
Max is 2 1/2 jaar jong.Hij is buiten speels, binnen rustig en altijd lief en gehoorzaam. Hij kan goed alleen zijn maar dat vinden wij weer zo zielig!
Als je het leuk vindt om zo nu en dan voor een hond te zorgen of een speelkameraadje voor je hond erbij te hebben, laat het ons even weten.
Barbara en Gerard van Diest

Fietskar te koop!
Het is een Dolphin (rood met geel) met een hard onderstel (incl. 2 bevestigingen voor aan de fiets). Hij biedt ruim plaats aan 2 kinderen en boodschappen. Er zit ook een zgn babyschelp bij, voor een baby van 3 tot 12 maanden. De fietskar heeft bij ons altijd binnen kunnen staan, dus hij ziet er nog prima uit. Prijs n.o.t.k. Belangstelling? Mail naar: Eveline Eckelboom


Piano 'la'

Wij willen onze piano heel graag kwijt. Het is een oudje, ± 100 jaar, ooit gemaakt in Bruxelles. Ik heb er vele jaren met plezier op gespeeld. Tot vorig jaar nog regelmatig gestemd. Er zit een mooie klank in. De kast is extra diep, waarschijnlijk is hij ooit als pianola in gebruik geweest.
Tegen elk aannemelijk bod mag hij mee.

Luuk Hilgers en Carolien Gijzen, 030-2540042.
klik voor email

Te geef, fraaie CANON laserprinter

We zitten met drie laserprinters en hebben er eigenlijk maar een nodig. De tweede is inmiddels al weg gevlogen. Nu dus de laatste:

Tekoop voor € 15,-
Laserprinter
CANON LBP-4 light
Er ontbreekt een universeel stroomsnoer.
Mail naar: de webredactie

Stapelbed, ledikant, stoel
Te koop: stapelbed, wit gemoffeld, van Ikea, z.g.a.n. 85 euro. Een houten ledikant, 80x200m, rond hoofd- en voeteneind, 50 euro. Een stoel, gele bekleding met stip, voorpoten hebben wieltjes, rondlopende zijkanten. 25 euro. Mail naar: Joke Wielemaker

Oppas op maandagavond
Kirsten (8) en Lennard (5) zoeken op maandagavond oppas (standaard) en voor af en toe. Wij wonen in de Mauritsstraat en zijn bereikbaar via mail.

Alles voor een compleet netwerk en meer. Alles is weg
1 Packard Bell Computer Monitor met 'aanhangende' geluidsboxen, 1 Siemens AG2 dect handsfree telefoon met antwoordapparaat, 1 HP 7130 All in One printer/fax/copier/scanner, 1 Iomega CD-RW brander (USB), 1 Alacatel (KPN) ASDL modem, 1 Netgear ASDL router, 1 draadloos Logtitech Blue tooth Toetsenbord en Muis, 1 set Computer geluidsboxen, 1 USB MP 3 speler, 2 x draadloos toetsenbord Trust, 1 Belkin USB2 hub, 1 HP 840C printer, 1 MS Office 97 professional engels, 1 MS Office 97 NL MKB, 1 Staroffice 5.2, 1 Sitecom ASDL-ISDN modem router, een Time system Omslag ( krokodillenleer) met
Time system perforator, een Shakespeare Video set, een stapeltje LP's en twee verrekijkers. Mail naar Jack Pheifer.

Piep
Regelmatig horen wij een hoog zoemend geluid (tweede helft van de Mauritsstaat). Deze doordringende en storende pieptoon is ook binnen goed hoorbaar. Soms hoor je hele tijden het geluid niet en dan het is het er plotseling weer. Ook de lengte van het geluid varieert. Weet iemand waar dit geluid vandaan komt en waar het door veroorzaakt wordt?
Michiel en Carmen, 030 2760553

Roos Wilhelm?
Wie kent Roos Wilhelm en weet waar ze woont? We krijgen zo nu en dan post voor haar, waaronder kerstkaarten, geadresseerd aan Mauritsstraat 18. We willen het best bezorgen, maar waar? Groet,
Paulien en Judith, tel. 2710883

Fatiha heeft nog wat tijd over voor in het huishouden
Beste Redactie,
Al weer enkele jaren geleden hebben jullie voor mij een advertentie geplaatst voor een huishoudelijke hulp die werk zoekt. Zij heeft het toen indertijd ook via Mauweb gevonden! Ondertussen zoekt ze er nu nog een adresje bij. Kan het er nog een keer bij als boodschap? Ze heet Fatiha. Het telefoonnummer van haar dochter Lela waar zij te bereiken is: 06 43544662.

Gratis af te halen: stoeptegels en 'kopjes'
We hebben in onze achtertuin op de Mauritsstraat keurig gestapeld plm. 90 stoeptegels en plm. 130 kleine kopjes voor de liefhebber. Gratis natuurlijk! Mail naar GerardvanDiest, of bel: 2543647

Gitaarles voor Mark
Wij zijn op zoek naar iemand die onze zoon van 7 (Mark) gitaarles wil geven, liefst bij ons aan huis. Wie speelt er zo gitaar dat die een op de gitaar beginnend kind les kan geven, of wie weet een gitaarleraar die ook aan huis lesgeeft? Laurens en Nienke, tel. 2512169

88-LR-FH is zoek niet gevonden, nieuwe kentekenplaten besteld
Beste straatgenoten. Ik ben mijn kentekenplaat kwijt. Mocht je deze ergens tegen komen graag op nr. 50 afgeven. Bij voorbaat vriendelijke dank. Renée O'Conner

Batavus Stabilo, extra stabiele herenfiets

Tekoop voor € 198,-

De hiernaast staande extra stevige BATAVUS. Het model is speciaal ontworpen voor een zware last. Anders dan met andere moderne fietsen kan je op deze fiets nog ouderwets een zware vriend of vriendin achterop laten springen zonder dat de hele achtervork inzakt.
De fiets heeft net een beurt gehad en heeft nieuwe antilekbanden!

Mail naar:
Roy Beijaert

Oppas gezocht!
Wij zoeken voor onze zoons Tijmen (8 jaar) en Lode (4 jaar) een lieve en ervaren oppas voor 1 keer per 2 of 3 weken op zaterdagavond en voor af en toe. We wonen vlakbij het Rosarium. Ben jij de oppas waarnaar wij opzoek zijn stuur ons dan een email (klik op onze namen) of bel ons in de avonduren na 20.00 uur. Nassaustraat, Tel.: 030-2960443. Ron en Mirjam.

Schoonmaak voor vrijdag en kantoor
Wij zoeken een goede en betrouwbare schoonmaakster, liefst voor de vrijdag (3 uur per week). Daarnaast zoeken we iemand die onze kantoorruimte kan schoonmaken. Tako en Jose, Mauritsstraat, tel 2581069.

Kamer gezocht
IN DE LEUKSTE BUURT van Utrecht, en wel in de Mauritsstraat, zoek ik per 1 SEPTEMBER a.s. een kamer, liefst grootte boven de 30 vierk. meter met eigen keukentje en douche ; wc delen is geen probleem. Iets over mijzelf; ik ben een man van 26jr en heb na mijn studie in Ams. een jaar in Engeland gestudeerd ter vervolmaking van mijn meubelrestauratie, de studie is nu af en ik ga binnenkort werken in Bussum en zoek beslist niet in Bussum, te saai denk ik, maar in Utrecht *** WOONRUIMTE*** Ik ben een rustig type, maar vind een gezellige buurt erg belangrijk ... WIE HELPT MIJ ??? Ik ben Frederik van Eck , mijn e-mail is; frederikvaneck@hotmail.com en mijn telnr is 06 12806268

Roquesteron was geweldig

Ons prachtige, zeer romatische huis in het dorp Roquesteron is deze zomer nog te huur. Frankrijk, Alpes Maritimes, overdonderende stilte, maar 45 minuten rijden van de mondaine herrie van Nice.
Mail met Belinda van Buiten & Antoni Folkers. Website: www.roquesteron.nl nog onder constructie.

Oppas voor Liese en Meiske
We zijn op zoek naar een oppas voor Liese (2 jr) en Meiske (0,5 jr). Het gaat om drie avonden (van 17.00 – 19.30 uur) die we gezamenlijk in overleg kunnen bepalen. Wie kan ons in contact brengen met een oppas (een duo oppas is voor ons ook mogelijk)? Bij voorbaat dank, Liesbeth en Remko, Mauritsstraat 3: klik hier voor email

Griekse arts zoekt tijdelijk onderkomen
We are looking for an appartment with livingroom, at least 1 bedroom, it’s own kitchen, bathroom and wc. Maximum rate € 1000 per month, inclusive. For te period from June 1st to Nov 30th 2006. It's for me, my wife and our 4 year old daughter. From 1st to 9th May I will be in Greece, so I could arrange any possible appointment starting from May 10th. Mail to: George Arsos

Glasvezel vijver verkocht
Wij hebben een mooie glasvezel vijver te koop. afmetingen zijn 190 x 190 cm. Hij mag weg voor elk serieus bod of voor een halve kuub speelzand. Kom 'm snel bekijken in de Mauritsstraat 39, tel. 030-2543647. Gerard van Diest.

Oorstoel
Wie kan er een oorstoel gebruiken. Lichte beige groene tinten, bladmotief met deels houten leuningen en pootjes. Stof hier en daar iets versleten dus meer als tijdelijk of voor studentenhuis. Tel. 030-252 20 98.

Wilhelminakerk 75 jaar
Dit jaar bestaat de Wilhelminakerk 75 jaar. Dit fraaie gebouw in Amsterdamse Schoolstijl aan de Hobbemastraat heeft al die jaren ruimte geboden aan de Hervormde wijkgemeente (tegenwoordig de Protestantse wijkgemeente). Vroeger was de rol van de kerk groot, maar hoe is dat nu? Statistisch gezien gaan hooguit 10 gezinnen uit de Mauritsstraat regelmatig ergens naar een kerk. De maatschappelijke en sociale functie van de kerk is tegenwoordig gering. Of toch niet? Hoe belangrijk vinden de niet-kerkgangers de kerk. En wat verwachten ze ervan? Daar zou ik graag eens met jullie over van gedachten wisselen. Stuur eens een mailtje aan: Alfred Boom

Glazenwasser gezocht
Graag zou ik in contact komen met een glazenwasser die de Mauritsstraat als zijn/haar wijk heeft.
Wie kan ons helpen? Jorg, M88, 0621891093, jorg.kop@pernod-ricard-nederland.com

Antieke Singer gietijzeren trapnaaimachine (werkt nog!)

In zeer goede en mooie staat. Inclusief houten beschermkap.
Er kan echt nog op genaaid worden!
Ook heel mooi ter decoratie te gebruiken.
Hij staat bij ons in de weg en moet (helaas) weg.

Email: brechtjanssen@planet.nl

Mauritshuis te huur
Onze planning is om van oktober 2006 tot en met maart 2007 in het buitenland te verblijven. In deze periode willen wij ons huis in de Mauritsstraat geheel (ca. 300m2) of gedeeltelijk verhuren. Mocht u – of iemand die u kent – tijdelijk gemeubileerde luxe woonruimte zoeken, dan biedt ons huis misschien wel uitkomst! Een eventueel verzoek om meer informatie kunt u sturen naar: anne-marie_vandenbos@hotmail.com

Blauwe Giraffe geregeld
Wegens te grote kinderen is bij ons op te halen een Ikea hangstoelzak, en ook tehuis gezocht voor blauwe giraffe met kapstokhaakjes, hangt tegen de muur. Op nummer 11, tel. 25 44 292

Woonruimte voor even
Voor een goede vriendin en haar volwassen zoon zoeken we een tijdelijke woonruimte van 27 oktober tot eind november. Zij wacht op een huis dat eind november wordt opgeleverd. Ze werkt ook in de internationale
samenwerking. Twee kamers zou ideaal zijn. Vriendelijke groet, Mieke Oldenburg

Zadelpijn geregeld
Wie het boek "Zadelpijn en ander damesleed" wil lezen mag het van mij hebben. Mail of bel even, dan gooi ik het in de bus. hildedix@hotmail.com. tel: 2511239

Bed en Scanner te koop verkocht
In de aanbieding t.e.a.b.: Bed, afm. 80x200cm, houten frame, stalen pootjes.Scanner HP, 4300C.Tel. 030-2522098

Tweekamerappartement
Straatbewoonster zoekt 2-kamer appartement in de straat of nabije omgeving. Huur is voor tijdelijk: ca. 1 oktober - 1 april. Bellen met: 061-296-7180

Tijgeren in het gras
Momenteel wonen wij met ons kleine gezinnetje op de Justus van Effenstraat in een leuke bovenwoning. Aangezien onze kleine Ruben graag door het gras wil tijgeren zijn we op zoek naar een huis met een tuin in de buurt van het Wilhelminapark. Mocht u uw huis willen verkopen of iemand weten die zijn huis te koop gaat zetten dan zijn wij daarin zeer geïnteresseerd, we zouden het erg op prijs stellen als u dan contact opneemt via mariet.willemjan@tiscali.nl. Met vriendelijke groeten, Mariet Brinkman-Hylkema

Geïnteresseerd in koken / eten?
Wij – Frank en Marjo, Maustr. 119 – zoeken buurtgenoten die mee willen doen in een kook- en eetgezelschap (max 8 pers). We denken daarbij aan een vaste (vrij)dag in de maand, waarop we afwisselend met een mens of 3 a 4 koken en daarna met de rest erbij ervan genieten. Daarbij vinden we de volgende zaken belangrijk: niet roken, bij voorkeur biologische ingrediënten, zo mogelijk “slow(food)” ingesteld, en met een niveau dat de Allerhande ruim overtreft. Onze favoriete keukens: Italiaans, Spaans. Verdere opzet, mogelijkheden en kennismaking onder het genot van een wijntje? Bel 2518051

Garage gezocht
Voor motor, bus en een beetje opslag zoek ik een garage(box) in onze buurt. Dat betekent een minimale afmeting van 5.50 x 3 x 2.10 (l,b,h). Wie heeft er iets te huur of heeft een tip? Eventueel ben ik ook geïnteresseerd in een grotere (bedrijfs)ruimte die ik kan exploiteren, zodat ik vervolgens nog meer mensen gelukkig kan maken. Frank van Elsdingen, M.str. 119, 2518051 of 06-54657034

Roquesteron, Alpes Maritimes

6 persoons
1 uur van Nice.
Bij rivier. Nog vrij in week
26, 27, 29, 32, 33 en vanaf
week 35.
Bel: 2540851

Casio grafische rekenmachine geregeld
Ik heb voor volgende week (22 mei tot 3 juni)een grafische rekenmachine nodig bij m'n examen. Ik ben gewend aan een Casio. Ik zou heel graag van iemand zo' rekenmachine willen lenen. Jan Rennen, Mauritsstraat 109, telefoon: 2518439, email: kuper@planet.nl

Oppas voor 4 hele dagen
Gezocht i.v.m. met aangekondigde vertrek van onze huidige oppas, zijn we op zoek naar een vervangende oppas voor Lucas (4 jr) en Annemijn (1jr). Het mag gaan om 4 dagen, maar 2 dagen per week is ook zeker bespreekbaar (van 08 - 18u). Wie kan ons in contact brengen met een lieve oppas moeder?
Bij voorbaat dank, Jorg en Eliane, M 88, email: jorg.kop@pernod-ricard-nederland.com

Even lenen: Sony digitale filmcamera geregeld
Wie heeft er voor mij een digitale filmcamera (liefst Sony) te leen? ik moet een filmpje monteren en overzetten op video. Helaas is mijn eigen camera een aantal maanden geleden gestolen en ik heb (nog) geen nieuwe aangeschaft. Het is dus alleen voor gebruik bij mij thuis.
Pauline Brenninkmeijer. Mstr.54. 2512332. pauline@artstream.nl

Moeite met luistertoetsen
Ik ben Eva en ik heb echt heel veel moeite met Franse en Duitse luistertoetsen. Wie heeft voor mij toetsen waarmee ik kan oefenen en/of wie kan mij hiermee helpen. Eva Rennen, 06 28785479 of 2518439, Mauritsstraat 109

Huishoudelijke hulp
Bent u op zoek naar een betrouwbare, nette huishoudelijke hulp met ervaring en referenties? Mijn naam is Fatiha. Ik doe al huishoudelijk werk op 2 adressen in de Mauritsstraat. Naast huishoudelijke hulp kan ik ook op uw kinderen passen. Omdat ik 3 schoolgaande kinderen heb, kan ik helaas geen oppas aan huis verrichten. Maar oppas bij mij thuis kan zeker wel.
Bel: 06-26236651.

Hulp bij PC problemen

Hallo, ik ben Arnold Snoeks, van Mauritsstraat 79.
Heeft u problemen met uw computer dan los ik die graag voor u op.
Bel 06 54684446 en ik kom bij u langs.
€ 15,- per uur
No Cure No Pay

Bungalow in Zeeland lente & zomer 2005 deels verhuurd

In het bungalowpark “de Banjaard” te Kamperland, Zeeland, ligt ons zespersoons vakantiehuis op 900m2 grond. Vijf minuten lopen van het Noordzeestrand en tien minuten fietsen van het Veerse Meer.
L-vormige woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers met wastafel, 1 kamer met stapelbed. Badkamer, 2 toiletten en verder alle comfort. Het huisje is nog vrij met Pasen, april, vanaf half mei, juni, laatste week juli en eerste week aug. Informatie bij Joke Wielemaker, 030-2522098
Email: jokewielemaker@hotmail.com

Poets...
Door vertrek van onze huidige poets, zijn wij met spoed (het liefst via-via) op zoek naar een ervaren hulp voor 3 uur per week. Zijn er toevallig straatgenoten die tips hebben? Jorg en Eliane Kop, Mauritsstraat 88, tel: 030 2581081, email: jorg.kop@pernod-ricard-nederland.com

Wiskunde, help! gelukt
Beste straatgenoten, ik zit in de 4e klas van het VWO. Ik heb moeite met wiskunde en hoop via deze site iemand te vinden die mij structureel (evt. ook volgend jaar) tegen vergoeding bijles kan geven. Het zal er om hangen of ik over ga dus ik hoop echt dat het lukt. Graag reacties naar: a.hoynckvanpapendrecht@planet.nl. Met vriendelijke groet, Marc Hoynck van Papendrecht, Mauritsstraat 34.

Kitten gezocht
Heel graag willen wij weer een jong katje in huis. Om te zorgen dat het helemaal went aan ons huishouden met 3 kinderen van 7, 5 en 3, zoeken wij een kleintje rechtstreeks bij de moeder vandaan van 8 weken oud. Heeft of krijgt uw kat binnenkort kittens en zoekt u daar een goed en liefhebbend adres voor, neem dan aub kontact met ons op: kru.vlis@planet.nl of 2510038. Wij verheugen ons erg op een nieuwe huisgenoot. Wessel,Kim &Sanne Kruidenier

Ski's voor een prikkie

Te koop, alpineskies in zeer goede staat. Zijn totaal uit de mode, maar de bindungs zijn als nieuw en ook voor carf te gebruiken. Daarbij zitten ze in prachtige skizakken.
Prijs: €12,- per set.
Mail naar fam. Beijaert

Gevraagd, bijles Nederlands gelukt
Hallo beste straatgenoten,vorige keer toen ik economiebijles nodig had was deze site een uitkomst. Nu heb ik Nederlandse bijles nodig en hoop dat iemand me in de straat weer kan helpen tegen een vergoeding natuurlijk. Het gaat om een schrijfopdracht. Reageer alstublieft snel. Reacties zijn te sturen naar jckluyver@hotmail.com.
Alvast bedankt en met vriendelijke groet, Jakob Kluyver
(Dillenburgstraat 7)

Dringend gevraagd: bijles economie (6 vwo) gelukt
Beste straatgenoten, ik heb heel dringend economie bijles nodig en hoop iemand te vinden via de mauritssite. Het is zeer urgent. Reacties graag naar jckluyver@hotmail.com. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Jakob Kluyver (Dillenburgstraat 7)

Net afgestudeerd fotografe zoekt uitdagingen!
Beste buren, afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie hier in Utrecht. Met veel plezier ga ik me nu richten op de beroepspraktijk en hoop de komende jaren veel goede foto's te maken. Vooral de documentaire fotografie heeft mijn interesse maar daarnaast maak ik ook werk in opdracht. Portretten en interieurfoto's zijn mijn specialiteit. Mocht u geïnteresseerd zijn kijk dan vooral even op mijn website om mijn stijl te bekijken! het adres is www.joycevlaming.com. Groeten, Joyce Vlaming mauritsstraat 1, tel: 030-2543235 of 06-21948182

Crissie past op
He iedereen, ik heet crissie en ben 14 jaar. ik zou graag op uw kinderen willen passen, ik heb al enige ervaring. Ik woon op mauritsstraat 84 (tel:030 2517367). Alvast bedankt.
Crissie van den akker, E-mail: crissieakker@hotmail.com

Gezocht: kinderbedje
Voor de logeerpartijtjes van onze kleinzoon zoeken we een kinderbedje met verstelbare bodem. Wie heeft nog zoiets op zolder staan? Barbara van Diest, Mauritsstraat 39, tel. 2543647, e-mail: barbara.vandiest@wanadoo.nl

Gezocht: stortbak
Voor de renovatie van ons toilet ben ik op zoek naar een hooghangende stortbak (porcelein). Ze worden niet meer gemaakt (behalve kitsch), wie heeft er nog een oude? Tako Bos, Mauritsstraat 87, tel. 2581069, tlbos@worldonline.nl

Kerstverlichting geregeld
In verband met het ophangen van Kerstverlichting aan de gevel van ons huis ben ik op zoek naar een ladder die ik kan lenen. De gevel is 7 meter hoog, dus het moet een ladder zijn met voldoende stahoogte om daar te kunnen werken. Erik Huizer, Mauritsstraat 108, email: e.huizer@utwente.nl

Een kleine kamer voor Abeba
Abeba is mijn vriendin. Ze maakt bij mij en nog een paar andere huizen in de Mauritsstraat schoon. Ze is als Eritreise drie jaar geleden gevlucht uit Ethiopië, beschikt over een voorlopige verblijfsvergunning en staat op een wachtlijst voor geschikte woonruimte. Ze zoekt een klein kamertje voor tijdelijk. Ze kan niet veel huur betalen, maar daar staat tegenover dat ze haar diensten aanbiedt. Ze kan schoonmaakwerk of andere hand- en spandiensten in en om het huis verrichten. Met name in de namiddag en 's-avonds kan ze eventueel babysitten. Weet u iets, neem dan contact op met Pauline Brenninkmeijer, Mauritsstraat 54, Tel.030-2512332, e-mail: info@artstream.nl

Barjac is zoek gevonden
Onze kat, Barjac, is al twee dagen weg, sinds zij door het raam aan de straatkant naar buiten is gegaan, een liefhebberij die ze de laatste tijd vaak bezigde. Ze kwam altijd via de climatus op het dak en zo wel weer terug in de tuin. Maar nu niet dus. Ze is pikzwart, heeft groene ogen en is bepaald niet dik, eerder slank en klein. Wie heeft haar gezien? Mail of bel dan even naar Hilde Dix, Mauritstraat 89. tel 2511239 E-mail hildedix@hotmail.com

Skischoenen verkocht
Te koop, voor € 10,-, een paar tweedehands skischoenen, schoenmaat 37,5. Ben je geintereseerd? mail naar beijgres@wxs.nl.

Crissie (14) past op
Hoi, ik heet crissie en ik ben 14 jaar, wilt u een keer een avondje weg? Dan zou ik graag willen oppassen! Ik kan in de avond en ook in het weekend ook al is het maar voor een uurtje! Bel of e-mail naar crissieakker@hotmail.com of 030-2517367. Mauritsstraat 84

Academische Azerbaidzjaanse in de huishouding
Elmira is al enige jaren in Nederland en wacht al een aantal jaren op een verblijfsvergunning. Zij is lerares Engels, maar kan dat beroep hier niet uitoefenen. Daarom zoekt ze werk als schoonmaakster, werkster. U kunt haar bereiken via Mieke Oldenburg: 030 2672770 of moldenburg@edburg.com

Aangeboden: Box, Kinderfietsje, Bureau en Kinderstep verkocht
Box: 20 euro, Loekie kinderfietsje (voor kind van 5-7 jaar): 20 euro, Wit laminaat bureau: 100 euro, Kinderstep gratis af te halen. Jose van Reijen, Mauritsstraat 87, tel. 2581069

Pied a terre gelukt
Per 1 december ga ik de geliefde Mauritsstraat verlaten, maar met een mooie bestemming: samenwonen met mijn eega in Groningen. Ik blijf echter 2,5 dag te Utrecht werken en heb daarom behoefte aan een kamer in de buurt van het Wilheminapark, waarvan ik zo’n twee avonden en nachten per week gebruik zal maken. Wie heeft een kamer over? Gezien de geringe bezetting en bescheiden wensen (kookgelegenheid is bijvoorbeeld niet nodig) verwacht ik een prettige huurprijs. Neem vrijblijvend contact op met Bert Garssen, Mauritstraat 18, tel. 2513187, bgarssen@hdi.nl


>> Hier vindt u de oudere boodschappen