KWARTET !

Kwartet! bestaat uit:
Marleen van Geffen: sopraan-saxofoon
Anja Oosterbeek: alt-saxofoon
Anneke van de Wetering: tenor-saxofoon
Peter Verhaak: bariton-saxofoon

 

Ellingtons Perdido

Hier kun je dat voorbeeld van de muziek van KWARTET! downloaden,
Het is een mp3 bestand van 1,1 mb (even geduld dus s.v.p.)


Vijf jaar
Kwartet! is ruim 5 jaar geleden opgericht door leden van het saxofoon/straat-orkest Tutti Saxi. Kwartet! legt zich met name toe op arrangementen uit de wereld van jazz en ragtime maar schuwt een uitstapje naar de klassieke muziek niet. Zo maakt het arrangement voor saxofoonkwartet van de Kleine Dreigroschen Suite van Kurt Weil al jaren een onderdeel van het repertoire uit.


CeeDee
Onlangs heeft kwartet! een bloemlezing uit zijn repertoire op CD vastgelegd. Een fragment hiervan, de Ellington-klassieker Perdido, is hierboven uit te laden. De CD bevat o.a. de hierbovengenoemde Suite uit de Dreigroschen Oper, nummers van Gerschwin, Duke Ellington, Thelonious Monk, Lennie Niehaus en de Kwartet!-leden Marleen en Anja. Het CD-boekje is verluchtigd met poëzie van Marleen. Belangstellenden kunnen de CD á € 10- bestellen via pverhaak@wxs.nl .

Optreden
Kwartet! vind het leuk om op te treden, bijvoorbeeld bij recepties of straatfeesten. Contact hierover moet ruim van tevoren opgenomen worden, gezien de drukke (neven-) werkzaamheden van de leden van kwartet!
Voor boekingen en informatie: pverhaak@wxs.nl of
Peter Verhaak Mauritstraat 47, 030 - 2 52 29 36

Kijk hier voor nieuws...